onsdag 17 oktober 2012

Kommentera!

Nu funkar det att kommentera bloggen! Jag hade satt lite för hög säkerhetsnivå helt enkelt! =)

Jag vill även uppmärksamma er om att i helgen på Actic i Kungsbacka "Springer vi för livet" Insamling för Barncancer fonden!

Lägger upp texten här som finns på deras facebook sida!

Spring för Barncancerfonden!

Under vecka 42 arrangerar Statens folkhälsoinstitut en uppmärksamhetsvecka kring fysisk aktivitet och matvanor. Actic medverkar i detta arrangemang genom att under två dagar samla in pengar till barncancerfonden tillsammans med sina medlemmar.

- Vår vision är att skapa ett friskare Sverige. Eftersom det går helt i linje med vad FHI arbetar för vill vi ta tillfället

i akt att medverka under uppmärksamhetsveckan. Det finns olika sätt att göra detta på. Vi väljer att göra en insats för Barncancerfonden och uppmuntra stadens invånare att göra detsamma genom att aktivera sig. Actic kommer skänka 10 kr per genomförd kilometer på våra löpband på samtliga våra drygt 100 anläggningar i Sverige säger Oskar Ragvald, Sverigechef för Actic.

Under lördagen den 20:e oktober och söndagen den 21.a oktober har invånarna i Kungsbacka möjlighet att stötta barncancer fonden genom att ta sig till en Actic anläggning och köpa ett ”löpkort” för 20 kr som oavkortat går till Barncancerfonden. Man behöver inte vara medlem på Actic för att delta i insamlingen.

- Vi utmanar svenska folket att tillsammans under dessa två dagar springa sträckan 1 896,9 km vilket motsvarar sträckan mellan vår sydligaste anläggning i Ystad respektive vår nordligaste anläggning som finns i Kiruna. Vår förhoppning är förstås att det blir längre än så vilket skulle innebära mer pengar till Barncancerfonden, avslutar Oskar Ragvald.

För mer information:
0300 83 54 44

/Instruktörerna på Actic

1 kommentar: